بایننس کوین (Binance Coin) چیست؟
بایننس کوین ارز دیجیتالی است که توسط صرافی بایننس منتشر شده است و با نماد BNB معامله میشود. بایننس بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان است که بیش از 1.4 میلیون تراکنش در ثانیه را پشتیبانی میکند. بایننس که در جولای 2017 راهاندازی شد، قصد دارد صرافیهای ارزهای دیجیتال را در خط مقدم فعالیتهای مالی در سطح جهانی قرار دهد. ایده پشت نام بایننس نشاندهنده این پارادایم جدید در امور مالی جهانی است، باینری فایننس یا بایننس.
چانگ پنگ ژائو موسس و مدیر عامل بایننس است. در سال 2001، ژائو به عنوان رئیس توسعه معاملات آتی تجاری به بلومبرگ پیوست. او چهار سال را با این شرکت گذراند و بعد به عنوان شریک به Fusion Systems پیوست. از سال 2013، Changpeng Zhao به طور فعال با فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال درگیر شد. او رئیس بخش توسعه بلاک چین شد و در سال 2015 BijieTech را تأسیس کرد. در سال 2017، ژائو به طور رسمی بایننس را راهاندازی کرد و از آن زمان تاکنون مدیرعامل این شرکت بوده است.
He Yi یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد بازاریابی در Binance است. او کار خود را به عنوان مجری تلویزیون در سال 2012 آغاز کرد. در سال 2014، یی یکی از بنیانگذاران OKCoin شد که در آن زمان بزرگترین صرافی فیات به کریپتو در چین بود. در سال 2017، او به نیروهای Changpeng Zhao پیوست و آنها با هم بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال را در سطح جهان ایجاد کردند.
تاریخچه بایننس کوین
این ارز دیجیتال در طی یک عرضه اولیه سکه (ICO) در جولای 2017 راهاندازی شد و حداکثر تعداد قابل استخراج آن به 200 میلیون توکن محدود شد. 10% یا 20 میلیون توکن BNB را به سرمایهگذاران فرشته (BNB Angels توسط خود مجموعه برای کمک به اکوسیستم بایننس طراحی شده است)، 40% یا 80 میلیون توکن را به تیم موسس و 50% یا 100 میلیون را به شرکتکنندگان مختلف از طریق فرآیند ICO ارائه کرد. تقریبا نیمی از سرمایه جمعآوریشده در طول فرآیند ICO برای برندسازی و بازاریابی بایننس در نظر گرفته شد، در حالی که حدود یک سوم برای ساخت پلتفرم بایننس و انجام ارتقاهای لازم در اکوسیستم بایننس به کار گرفته شد.
همانطور که گفته شد، در ابتدا سکه بایننس به عنوان یک توکن سنتی ERC-20 در بلاک چین اتریوم آغاز به کار کرد. سپس این شرکت بلاک چین خود را معرفی کرد و سکهها از طریق بلاک چین بایننس که توسط مکانیزم توافقی Tendermint-fault-tolerant (BFT) تضمین شده بود، شروع به انتشار کردند.
بررسی کمپانی بایننس
بایننس یک اکوسیستم منحصر به فرد از شبکههای غیر متمرکز و مبتنی بر بلاک چین است. این شرکت به عنوان صرافی پیشرو ارزهای دیجیتال در تعداد زیادی از کشورها رشد کرده است و سازمانهای جانبی آنها نیز توجه زیادی را به خود جلب کردهاند. یکی از بزرگترین مزیتهای رقابتی بایننس، انگیزه آن برای توسعه است. در حالی که این شرکت تنها به عنوان یک صرافی رمز ارز در سال 2017 شروع به کار کرد، امروزه بایننس خدمات خود را در حوزههای مختلف و متعددی گسترش داده است. طبق توضیحات وب سایت این شرکت، ماموریت آن تبدیل شدن به ارائهدهنده خدمات زیرساختی برای کل اکوسیستم بلاک چین است. از زمان راهاندازی بایننس کوین، صرافی از افزایش علاقه سرمایهگذاران به توکن خود نیز بهره مند شده است. BNB در ابتدای سال 2021 با افزایش قیمت قابل توجهی روبرو شد که آن را در نقشه سرمایهگذاران سازمانی قرار داده است. جدا از اینکه بایننس بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان است، اکوسیستم کاملی از عملکردها را برای کاربران خود راهاندازی کرده است. شبکه بایننس شامل زنجیره یا بلاک چین بایننس (the Binance Chain)، زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain)، آکادمی بایننس، کیف پول Trust Wallet و پروژههای تحقیقاتی است که همگی از قدرتهای فناوری بلاک چین برای ارائه امور مالی جدید به جهان استفاده میکنند.
مزایای خرید بایننس کوین با نماد BNB
بایننس کوین کاربردهای فراوانی خصوصا در خود مجموعهی بایننس دارد. در اصل بایننس کوین بخشی جداییناپذیر از عملکرد موفقیتآمیز بسیاری از پروژههای فرعی بایننس است. BNB در ابتدا مبتنی بر شبکه اتریوم بود، اما اکنون ارز اصلی بلاک چین خود بایننس، یعنی زنجیره بایننس است. هر سه ماهه، بایننس یک پنجم سود خود را برای بازخرید و نابودی دائمی یا سوزاندن سکههای بایننس ذخیره شده در خزانه خود، استفاده میکند. بایننس به عنوان یک توکن ابزاری برای کارمزدهای معاملاتی با تخفیف ایجاد شد، اما امروزه کاربردهای آن به برنامههای متعددی از جمله پرداخت هزینه تراکنش (در زنجیره بایننس)، رزرو سفر (در سایتهایی مانند TravelbyBit، Trip.io و Travala.com)، سرگرمی (هدایای مجازی، بستههای پاداشی گوناگون، قرعهکشی)، پرداخت هزینه خدمات آنلاین (BitTorrent، Canva، Storm)، بازیها، خدمات مالی (سیستم وامگیری از ETHLend یا سرمایهگذاری در Moeda) و غیره گسترش پیدا کرده است. در حال حاضر بایننس با ارزشی نزدیک به 59 میلیارد دلار بعد از بیت کوین، اتریوم و تتر، در جایگاه چهارم ارزهای دیجیتال جهان قرار دارد. همچنین میتوان از سکههای بایننس برای سرمایهگذاری در ICO های خاصی استفاده کرد که از طریق برنامه Launchpad بایننس فهرست شدهاند. لیست ارزهای دیجیتال جدید در صرافی بایننس و استفاده از بایننس، بازاری بینظیر را برای تجارت در انواع توکنهای مجازی جدید فراهم کرده است.
نحوه نگهداری BNB
با توجه به این که کمپانی بایننس از بزرگترین شرکتها در حوزه ارزهای دیجیتال میباشد، تلاش کرده تا پلتفرم و ارز دیجیتال خود را جزو پرکاربردترین رمز ارزهای جهان قرار دهد. به همین جهت کیف پولهای زیادی از ارز دیجیتال BNB پشتیبانی میکنند، مانند Trust Wallet، SafePal، Coinomi، Atomic، Metamask، Ledger، Trezor، Binance Chain Wallet، Math Wallet و غیره.